MAKINË PËR PRODHIM TË KARTONAVE DHE MAKINA PËR PRODHIM TË KATAUNËS


1 TL

BURSA / OSMANGAZİ KÜÇÜKBALIKLI MAH.

İlan No
4018

İlan Tarihi
04-03-2022

Türü
Buji

Kimden
Sahibinden

Açıklama

MAKINË PËR PRODHIM TË KARTONAVE DHE MAKINA PËR PRODHIM TË KATAUNËS


PRODHIM MAKINERIAVE TEKSTILE – SHËRBIM dhe MIRËMBAJTJE


   


Kompania jonë ka selinë në Bursa dhe ofron shërbime vendase dhe ndërkombëtare në prodhimin e makinerive tekstile që nga viti 2007.


Kompania jonë ofron gjithashtu shërbime-mirëmbajtje-montim për të gjitha makineritë e tekstilit (makineri për ngjyrosje, makineri thurjeje, makineri pëlhurash etj.)


Makinat që kompania jonë prodhon me porosi;
   * Makinë kontrolluese të njehsorit të pëlhurës


   * Makinë e kontrollit të cilësisë së pëlhurës


   * Pëlhurë Dock dredha-dredha Machine


   * Makinë për palosjen e pëlhurës (makinë për palosjen e pëlhurave 2 dhe 4)


   * Makinë për kontrollimin e metaleve të pëlhurës


   * Pëlhurë Rolling Machine


   * Makinë e kontrollit të pëlhurave të thurura


   * Makinë qepëse perde me plumb


   * Makinë prerëse kupon për qëndisje perde


   * Makinë për hapjen dhe tundjen e pëlhurës së papërpunuar


   * Makinë për paketimin dhe vulosjen e pëlhurave


   * Makinë për hapjen dhe tundjen e pëlhurave të papërpunuara


   * Makinë për përhapjen e tortës


   * Makinë për mbështjellje dhe paketim të membranës


   * Makinë e prerjes së nxehtë me rezistencë ndaj pëlhurës (për pëlhura shalle-shall-flamuri-folar)


   * Makinë prerëse me gjerësi rezistence (për shall, shall, flamur, pëlhura foulard)


   * Makinë qepëse pëlhure me gjatësi automatike të skajeve (për shall, shall, flamur, pëlhura foulard)


   * Makinë e kontrollit dhe paketimit të pëlhurës së tipit të brezit


   * Makinë me llak embossed dhe Dye Foulard Machine


   * Pëlhurë Transferimi Printime dhe Laminating Machine


   * Kartoni rul rul dhe karton kartoni Daulle Machine


   * Makinë letre nën vrima pastal


   * Makinë për prerjen e grafikut të ngjyrave


   * Njehsues metër pëlhure – Lotcell – Rrota Turmetër


   * (Importuar) - Makinë përdredhëse dy për një fije


   * (I importuar) – Makinë tjerrëse – Fund i hapur


   * (Importuar) - Makinë thurëse etiketash


   * (Importuar) - Makinë endëse dhe Jacquard


   * (Importuar) - Makinë rrethore për thurje - Makinë për thurje Jacquard


   * (Importuar) - Makine perdredhese me theke


   * (I importuar) - Makinë përdredhëse me thekë gome (gomë) dhe gjilpërë


   


Ju lutemi kontaktoni kompaninë tonë për informacion të detajuar dhe kërkesa të veçanta për makineri.


Njësia e shërbimit pas shitjes së kompanisë sonë ofron shërbim në lidhje me kërkesat tuaja për 2.Hand Machine.
Facebook: www.facebook.com/hdgurupturkey

Youtube: www.youtube.com/UmitYILMAZHD16

Linkedln: www.linkedin.com/in/hdgurup
Të fala;


GRUP HD


UT Makineri Tekstile Tregti e Jashtme


www.hdtekstil.com

info@hdipek.com (Komunikimi i korporatës)

umityilmaz22@hotmail.com (7/24 kontakt)

+90 544 319 46 83


17 Kişi Tarafından Görüntülendi.
Kullanıcı Bilgileri ve İlanın Konumu
Ümit YILMAZ
Üyelik Tarihi : 26 Aralık 2019